PROEF

de boerennatuur


UPDATE: We zijn er al even mee bezig maar het ziet er naar uit dat we op relatief korte termijn concreet aan de slag kunnen om een mooie biologische boerderijwinkel te kunnen realiseren op deze plek.

Nieuws voor nu: We merkten dat het tijdelijke SRV winkeltje niet optimaal werkt. 

Daarom hebben we besloten het anders te gaan doen totdat de nieuwe boerderijwinkel gerealiseerd is.

U kunt online bestellen en wij bezorgen dan uw bestelling op de vrijdag aan huis. (gratis bezorging)


We hopen u volgend jaar te kunnen verwelkomen in een nieuwe biologische boerderijwinkel op boerderij StadsZicht!


Bij ons is er volop gelegenheid om de boerennatuur te proeven. Zo kunt u bij ons terecht voor heerlijke Red de Rijke Weide kaas, natuurvlees van onze eigen runderen, verse groenten van De Warmoezerij en eieren uit het kippenhok. 

Verder is er de mogelijkheid om zelf lekker in de natuur te vertoeven en te oogsten van uw eigen moes-of smultuin. Of pluk uw eigen biologische bos snijbloemen van de bloementuin!

Boerderijwinkel(tje)

U kunt bij ons terecht voor heerlijke biologische kaas, rundvlees (van gehakt tot biefstuk), groenten van De Warmoezerij) en verse eieren.


Streekwinkel

Samen met onze hulpboeren wordt boerderij StadsZicht opgeknapt. Veel moet er nog gebeuren aan het woonhuis, de stal en de bijbehorende schuren.        

Nee hoor, u koopt verfijnde porties rechtstreeks van Boer PelleBoer én dat is goed voor uw portemonnee! We maken ook geen onnodige transport/verzendkosten want we komen het zelf bij u afleveren.. Zo koopt u goed vlees, op een eerlijke manier tegen een eerlijke prijs!

Kom eens gezellig langs en zie hoe we bij De Warmoezerij terug gaan naar de oorsprong; met zorg voor mens, dier en natuur. Je bent van harte welkom op de natuurboederij om zelf met eigen ogen te zien en te beleven. Zo blijft het niet alleen bij een verhaal...

Naast dat u de kaas via onze webshop kunt bestellen is deze o.a ook verkrijgbaar bij boerderij PolderZicht, boerderij StadsZicht of kijk voor alle verkooppunten op www.redderijkeweide.nl/kaart

Uw biologische boer natuurlijk dichtbij!